Carolina Falkholt

Monday 12 May, 2014

0

Categories:

Träffade i början av våren Carolina Falkholt för att ta en porträttbild till en intervju som skulle gå på ett uppslag. Hon var när denna bilden togs väldigt uppmärksammad för en muralmålning på en skola.
Detta var ett av de första jobben där jag fick reda på det någon dag i förväg, och därmed infann sig även en viss nervositet. Annars brukar de flesta jobben bli tilldelade på morgonen när man kommer till redaktionen, då är det bara att åka ut och göra dem och man hinner knappt bli nervös inför uppgiften.
Träffade Carolina på Clarion post hotell och efter att ha pratat med pressansvarige på hotellet så fick vi tillgång till takpoolen och började pröva oss runt där uppe. Carolina ville gärna ha med texten på sin kavaj och detsamma sa min reporter Sofia som visste att hon skulle skriva en del om den då den skapat kontroverser på en annan skola. Blev en lite annorlunda porträttbild där ansiktet inte kom fram. Det lyftes istället fram med en stor tajt bild på ettan och en liten kompletterande under texten.