Erik Karlsson & Fredrik Pettersson

Wednesday 18 June, 2014

0

Categories:

Fick en morgon på redaktionen reda på att jag skulle med Johan Rylander ut och träffa Erik Karlsson och Fredrik Pettersson. Tog för givet att det var den unga Erik som precis skrivit på ett nytt kontrakt för Frölunda vi skulle träffa. Blev lite förvånad när jag insåg att det var vår nya rock star inom hockeyn vi skulle träffa istället. För er som gillar hockey och följde OS så vet ni att han slog igenom i det svenska folkhemmet där, men i NHL har han varit ett aktat namn i flera år. Blev ett intressant möte med snack om allt möjligt från klockor, bilar, flickvänner och träning för att avslutas med summerburst dit de båda skulle bege sig några dagar senare.
När det väl var dags för fotografering så hade jag spanat in lite olika ställen att fota på innan jag kom dit. Det blev dock, som vanligt, inte riktigt som jag tänkt mig. Hade en bild där jag ville att Erik och Freddan skulle sitta i en trappa, men då fick jag snabbt veta att, sitta, det gör vi inte. Blev till att gå vidare till nästa ställe som jag kollat ut, ett parkeringshus. Väl där så kommer Freddan på att han har sin bil där inne och föreslår att han skall köra fram den, sätta på strålkastarna och att han och Erik skulle stå på varsin sida om bilen. Javisst tänker jag, svårt att säga emot dessa killar när de får en idé, speciellt när den i slutändan faktiskt blev ganska rolig och bra också. En av de gånger där den jag skall porträttera hjälper till och vi tillsammans skapar en rolig bild som vi alla kan stå för i slutändan.