Här glider kingen in

Tuesday 4 September, 2012

0

Categories:

Fortfarande alldeles för dålig på att få med mig blixtsystemen ut i skogen. En blandning av ovilja att släpa än mer utrustning i väskan tillsammans med att jag fortfarande har för dålig förståelse för hur skiten funkar och hur jag ska få till några bra bilder håller stativ, blixt och paraplyer kvar hemma på vinden. Blir väl lite moment 22 över det hela just därför, men ju mer jag kikar på min goda vän Bummels klätterbilder tagna med blixt desto mer sugen blir jag på att ta tag i det och bara öva, öva och öva.
I helgen kom vi iväg till Almenäs för att bouldra lite och då fick jag i varje fall med mig en reflektor ut. I vissa lägen kan dessa funka som ett bra supplement till blixt och man kan få till en okej ljuskägla på motivet man vill belysa. På bilden nedan fick Stella agera assistent och rikta solkatten mot Pyssel som hängde på blocket. Insåg dock att en större variant kan vara bra att införskaffa i framtiden.

Jonathan Linné Ryn på The King 7C i Almenäs