Kanter i Indien

Sunday 19 January, 2014

0

Categories:

Precis hemkommen från Indien. Andra trippen till Hampi för min del. Denna gången var tanken att åka dit för att klättra rejält. Blev sådär med de planerna. En ostabil mage satte stop de första dagarna. När jag väl började komma igång och fick gjort lite klassiker så började ett finger värka. Vilodag och sen tänkte jag att det bara skulle vara att köra vidare, men så väl ville det sig inte. På vilodagen small nämligen axeln till när jag skulle ge mig upp på ett block och fota Padde på en fin boulder. 3 dagars klättring är dock mer än vad det varit de senaste vinterresorna, så får se det som en positiv utveckling. Bilden nedan var en av de få jag kom hem med från denna resa. Kameran låg mest kvar hemma i bungalowen och jag bestämde mig istället för att ha en rejäl semester. Både skönt och tråkigt nu när vi väl är hemma igen. Tråkigt då det är en speciell känsla att sitta och kolla igenom om man fick med sig några guldkorn hem, men samtidigt en skön känsla då det alltid tar en hel del tid att fixa iordning bilderna på hemmplan. Nu behövs inte det utan fokus kan istället läggas på att klippa ihop Cuencafilmen och den stundande praktiken på GP. Imorgon bitti kliver jag nämligen in genom drakens dörrar och blir en del av fotografstallet på tidningen under den kommande våren.

Padde på Instructors Arête 6C i Hampi, Indien.