Marocko på väggen om 7 dagar

Friday 8 November, 2013

0

Categories:

Om exakt en vecka är det dags för våra projekt att vara klara. Då har vi vernissage för vår examensutställning. Sitter för fullt och försöker få ihop allting. Mycket tekniska saker som hade kunnat gå fel, men allt har flutit på bra och jag ligger för en gångs skull bra till i tidsplanen. Börjar själv bli ganska tillfreds med formen och innehållet i min presentation av projektet och hoppas nu att jag får till bra printar.

17-20 på First hotel G på centralstationen kommer vårt vernissage att äga rum. Kom förbi och kika på våra arbeten. Om ni inte har möjlighet denna kväll så kommer utställningen hänga i 9 dagar.

En av de många ratade bilderna under denna delen av projektet, urvalet har varit en av de svåraste bitarna. Kom hem med en ganska stor mängd bilder och det har varit en rolig utmaning att få till en bra och sammanhängande historia i detta skede.

Denna bilden togs under ett stop på väg mot en bröllopsfestival uppe i Imilchil. Imilchil är en by som ligger långt upp i Atlasbergen. Även Muhammed och Abdullah som jag här åkte upp med var fascinerade över landskapet och det var dom som propsade på att vi skulle stanna här så Abdullah kunde få en bild på sin bil.