Syster med familj i studio

Thursday 25 October, 2012

2

Categories:

I helgen var det dags att gå in i studion och plåta på riktigt. Syster hade för ett tag sedan nämnt att hon gärna ville ha ett fint familjeporträtt. Passade ju perfekt nu när vi har fått fri tillgång till en studio på skolan. Mina och Carlos ljustestningssessions skulle nu äntligen sättas på skarpt prov, skulle jag när det väl gällde kunna få ihop någonting vettigt. Artificiella ljus har aldrig varit min starka sida, blir aldrig som jag tänkt när jag väl skjuter av och tröttnar därav också ganska snabbt på att försöka få till något vettigt. Dock har jag på senaste tiden börjat få en lite djupare förståelse för det. Jag och Carlos har emellanåt bokat studion och väl därinne har vi letat upp foton med sjyssta ljussättningar och sedan har vi försökt återskapa egna varianter av dessa bilder. Mycket lärorikt och framförallt inspirerande när vi till slut lyckas få till vettiga resultat.

Familjen Arvidson/Augustsson med en relativt enkel ljussättning. De kreativa och lekande ljussättningarna får fortsätta finslipas på lite innan de går att applicera på dessa situationerna.

2 comments

  1. mikael arvidson

    fin bild 🙂

  2. Martin

    Tackar så mycket bror!