Tillbaka från Font

Wednesday 18 April, 2012

0

Categories:

Ytterligare en resa till Font avverkad. Denna gången mindre fotande och mer klättrande. Kroppen var hel och därför var suget för att klättra bra mycket större än avtryckarfingrets dragning.
Fick dock uppleva både abstinens och frustration inom fotandet ändå. Frustration då min kära kamera mer och mer började strula under resans gång. De få gånger jag tog upp den så blev jag bara vansinnig då det allt som oftast dök upp “err 70” i displayen. Till slut kom det lite pustande, frustande och gurglande ifrån den och det spottades fram ett “err 80” innan den gick i graven. Väl hemma igen så skickades den in på service. Känner redan abstinensen av att inte kunna fota. Gick min vana trogen och drog sönder en sena under mina sista dagar nere i Frankrike, då brukar det alltid vara gött att ha kameran att luta sig tillbaka till. På det viset blir det fortfarande roligt att vara med ute i skogen, jag kan då totalt fokusera på att få fram bilder som jag vill skapa mer än försöka fånga några snabba sekvenser medan man själv klättrar. Men nu när jag kommit hem och både jag och kameran är skadade så undras det vad man skall sysselsätta sig med.

Insåg även att Canon har en riktigt bra servicedeal för de mer seriösa fotograferna. Canon professional network är ett bonussystem där man genom att registrera sina canonprodukter har möjlighet till att få snabbare service och eventuella lånekameror ifall det skulle dra ut på tiden. Bra att veta ifall man skulle bli stående med trasiga hus inför något fotojobb i framtiden. Kanske ska börja med att skaffa ett backuphus först.