Utställningar

Sunday 8 September, 2013

1

Categories:

Fullt upp med utställningar just nu, en avslutad, en aktuell samt en kommande.

Det sista jag och Carlos gjorde innan sommaren kom och svepte iväg oss var att ställa ut 20 av våra bilder ifrån plåtningen till West Prides kampanjaffisch. Var lärorikt på alla sätt och vis. Att utställningen var mitt inne i Nordstan och att den skulle hänga där i knappt två veckor satte lite extra krydda på det. Efter mycket strul och en katastrofal hängning från vår sida så blev det till slut bra ändå. Var helt klart lärorikt, dels när det gäller information om utställningen och oss som utställare, men framförallt när det kommer till hängningen.

Redan i oktober så blir det ny chans att öva. Då kommer jag och min goda vän Daniel att ställa ut bilder, ifrån galan “Musiker mot rasism”, på galleri Uniart på aschebergsgatan. I veckan var vi där för att reka lite i lokalen inför hängningen. Bra känsla när det gäller ytan och Katarinas (Uniarts ansvarige) inställning till det hela, så det kommer nog bli riktigt bra. Det kommer även vara tre olika band som skall spela under kvällen samt att det kommer att finnas en liten bar. Så boka redan nu upp 11 oktober.

Som att inte detta var nog så fick jag även ett sms ifrån Carlos tidigare i veckan där han skrev att han troligtvis hade fixat en riktigt bra lokal till vår klass utställning med examensprojekten senare i höst. Han skulle dit på tisdag och kika på lokalen samt diskutera lite mer ingående. Klaffar allt så kommer det också bli en riktigt bra vernissage och utställning tror jag.


Bilder ifrån utställningen “I am pride” som vi hade i Nordstan tidigare i våras

2 av de 20 porträtt som vi hade med på utställningen. Allt som allt så fotade vi 128 stycken olika personer till kampanjen.

1 comment

  1. Niklas

    Gubben är förjävla skön!